BOKSEN

The Noble Art of Selfdefence

Op onze sportschool onderwijzen wij het vuist vechten genaamd boksen als totale lichaamsoefening. Wij prefereren gezondheid, vitaliteit en conditie boven wedstrijd boksen. Het voornaamste is dat wij daarom op onze sportschool extra aandacht geven aan techniek. Boksen is bij uitstek niet alleen geschikt voor krachtpatsers maar ook voor kinderen/volwassenen met overgewicht. Kinderen/volwassenen met weinig zelfvertrouwen die weerbaarheid willen ontwikkelen.

Bokstraining geeft ook het gevoel van veiligheid in een tijd dat het gevoel van onbehagen op straat steeds groter wordt, doordat de criminaliteit toeneemt. Wij leggen ook de nadruk op ouderen die hun lichaam willen blijven onderhouden op de juiste manier en mensen die voor of door hun werk veel inspanning moeten leveren waardoor stress ervaren wordt. Wij bieden boks training aan om de dagelijkse beslommeringen, gejaagdheid, stress van je af te kunnen boksen.

Deze zelfverdediging of weerbaarheidskunst is geschikt voor iedereen ook alle leeftijden.

Wordt je gepest, heb je weinig vertrouwen, ben je angstig, niet weerbaar? Dit kan snel veranderen als je kinderen deze trainingen volgen. Maar ook zeker voor volwassenen en ouderen. Op een bepaalde leeftijd heeft het lichaam maar ook zeker de geest extra verzorging en onderhoud nodig. Boksen draagt daar zeker aan bij.

Ook wedstrijden voor de liefhebbers behoren tot de mogelijkheden. Light, semi of full contact afhankelijk van het trainingsniveau en de wens. Maar alles met duidelijke en verantwoorde regels en respect.

Wat bouwen wij op met Boksen


  • Conditie
  • Weerbaarheid
  • Reflexen
  • Coördinatie
  • Discipline
  • Afvallen
  • Spieropbouw

Al deze punten en nog veel meer zullen u laten zien hoe geweldig het boksen is. Als je lichamelijk en geestelijk in de juiste balans wilt komen nodig ik je van harte uit om te ervaren hoe leuk en effectief onze bokstraining is.

MELD MIJ VANDAAG AAN TERUG NAAR SPORTEN